Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua

Kaksi yötä aattoon, jälleen huomasi et se joulu sieltä tulee ihan itsestään, lapsillemme ostimme lahjat, vaikka ovatkin jo teini-ikäisiä niin silti niitä vielä odottavat ja perinteistä on pidetty kiinni jouluna ja syntymäpäivänä jotakin hyödyllistä.

jatkan ensi vuoden puolella tuota ns omaa tarinaani, raskauksista jne.

Mutta nyt haluan kertoa teille elämä täällä menee eteenpäin, kuntoutus tuotti tulosta kivut poissa ja askeleita tulee, tosin ei vielä hirveästi ilman sauvoja mut tulee kuiteskin.
Kuntoutuksen jälkeen aloitin eräässä suoramarkkinointi firmassa työt, piti vain mennä ja kokeilla kuinka haastattelussa käy, no hyvinhän siinä kävi kuin esimies siltä haastattelulta minut suoraa töihin halusi, nyt on muutama päivä töitä tehty ja tuntuu nyt et hyvän valinnan tein, et lähdin ja rohkaistuin kokeilemaan työn tekoa noin 1,5vuoden tauon jälkeen.
Ensinmäistä kertaa työ historiani aikana huomaan et kelpaan sellaisena kuin olen, heti olivat minulle muutostyötä siellä tekemässä ja laittamassa tavaroita ja muita asioita niin et ne itse sieltä hyllyiltä saan, työtuoli tulee joulujen jälkeen sellainen missä minun on hyvä työni tehdä.
ei haittaa ne puuttuvat sentit, mistä minua edellisessä työpaikassa moitittiin.
Elämä on yllätyksellistä.

Tässä vaiheessa jokaiselle HYVÄÄ ja RAUHALLISTA JOULUA, ensi vuoteen.

Kun taivas on tumma
ja pohjoisesta tuulee,
enkelin laulun tuulessa kuulee.
Se lämpöä ja rakkautta
koteihin laulaa
ja kaikille toivottaa joulurauhaa.

Tuula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti