Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Neuvolassa

Hei!
Löydät blogin nyt myös Facebookista nimellä Saa tuijottaa-blogi.

Lähdimme tänään aikaisin pojan 4 ja 5- vuotis neuvolaan muutaman kilometrin päähän. Ystävällinen bussikuski odotti kun hulluna juosta köpöttelin poikien perässä. Yleensä joudun lähtemään 5-10 minuuttia ennen heitä ovesta vaikka menisimmekin samaa matkaa. Muuten emme ehdi julkisten kyytiin. Taksista myöhästyn yleensä aina hankalat viisi minuuttia ja on kertoja kun taksi on lähtenyt ilman minua.

Uusi neuvola oli ihana ja etenkin neuvolan täti. Poika oli kerännyt yhdessätoista kuukaudessa pituutta huimat 9 senttiä, viimeksi mittasimme hänet kotona joulun aikaan 98 cm. Painoakin oli tullut kesästä pari kiloa. Poika on hoikka ja pienikokoinen niinkuin isänsäkin on. Tällä hetkellä kasvu on todella tasaista vaikka me välillä olemme luulleet ettei poika kasva, ihan turha pelko. Ronkelin kauden jälkeen on ruoka alkanut maistua niin että välillä on syötävä kolme kertaa iltapalaa :)

Pojalla on erittäin tarkka näkö ja kuulo ja hän on motorisesti todella taitava. Olen todella iloinen että vaikka tarkastus kesti yli tunnin, niin poika jaksoi keskittyä hyvin lähes loppuun asti. Ainoastaan juuri ennen lähtöä tuli pieni turhautuminen ja sekin hävisi kun nautimme pienet leikki-lähtökahvit aulassa.

Minulle oli tärkeää olla neuvolassa mukana, koska jaamme nyt kokonaan arjen yhdessä ja haluan olla ajan tasalla lapsen kehityksestä. Jälleen kerran minua luultiin  äidiksi ja jopa päiväkodin tietokoneohjelma laittaa naisen automaattisesti lapsen huoltajaksi. Poika kyllä aina ilmoittaa halutessaan että: "Ei se ole mun äiti", mutta myös äidittelee usein. Minua se ei haittaa koska olisin mielellään äiti vaikka kaikille maailman lapsille! Tänään päivääni ihastutti vielä lisää fysioterapiassa tuttavan 10-kuukautinen tyttövauva, hän oli niin aurinkoinen suloisuus.

Aion palkita pojan tänään illalla jotenkin hienosti menneestä neuvolasta, luukutetaan vaikka Robinin uuden levyn biisejä. Olen niin onnellinen että elämässäni on tämä pieni, kohta jo iso, poika <3

-Elisa

1 kommentti:

  1. Oletko TARVITTAVAT ylimääräisiä käteisvaroja / hätäapuja?
    Hae lainaa nyt !!!
    ✅ Luottokelpoinen määrä 5 000,00 euroa jopa 500 000 000,00 euroon
    ✅ Joustavat lainaehdot
    ✅ 2%: n matalalla korolla

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:
    Gonzalez Andres Lainayhtiö
    Email-gonzalezandresloan@gmail.com

    VastaaPoista