Sivut

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sunnuntai ja Verkkarimutsi -haaste

Hyvää sunnuntaita <3
Parin kantaa ottavan tekstin jälkeen ajattelin kertoa kuluneesta viikonlopustamme.

Aloitetaan asiaankuuluvasti selfiestä, sillä aion osallistua Kaksplus-blogeista bongaamaani #Verkkarimutsihaasteeseen.

Viikonloppuun kuuluvat mukavat housut, lämmin paita, harjaamaton tukka ja kasvot ala natural. (Valitettavasti joudun lisäämään kuvat tähän tekstiin jälkikäteen, koska Lumia ei suostu yhteistyöhön nyt tämän enempää.)

Kotimme vaihtui eilen kolmiosta kaksioon ja vaikka jo nyt onkin verhot ikkunassa, taulut seinällä ja vaatteet kaapissa vaatii lopullinen asettuminen vähän aikaa. Muutto oli helpoin ja stressittömin  koskaan, joskin asiaan vaikuttaa sekin että olen muuttanut viimeisen kahden vuoden aikana seitsemän kertaa. Turhaa tavaraa ei siis juuri ole. Tämä on toinen yhteinen kotimme ja olemme olleet avoliitossa reilut kaksi kuukautta. Olimme juuri muuttaneet pieneen kolmioon kun saimme kuulla että meidän täytyy löytää uusi asunto, onneksi saimme sen erittäin nopeasti ja isolta vuokranantajalta. Olen asunut useammassa Saton asunnossa lapsena, mutta tämä on ensimmäinen oma Sato-vuokrakotini. Luotan että saamme asua tässä rauhassa lähivuodet.

Asunto on hintava mutta myös käytännöllinen ja erittäin hyvällä paikalla. Pääsen itsekin liikkumaan kätevämmin bussilla kuin taksilla.
Talo on vanha mutta täysin peruskorjattu. Ensimmäistä kertaa minulla on tehdastuore tiskikone ja uusi keittiö iskunvaimentimineen. Kaksio riittää meille ja vaikka me aikuiset nukummekin olohuoneessa, saimme jaettua sen oleskelu- ja lepotilaan suht järkevästi. Hankimme sermin mutta se on liian lyhyt tilanjakajaksi. Mietimme tällä hetkellä verhojen asentamista kattoon sohvan ja sängyn väliin.

Ensi viikosta on pitkästä aikaa tulossa kiireinen kun tensioniskan aiheuttama sairasloma päättyy. Ohjelmassa on työharjoittelua ja koulua kolmena iltana. Sekä kauan odottamani pojan 4-ja 5-vuotisneuvola. Menemme sinne koko perhe että muistamme puhua kaikista kahden vuoden aikaisista asioista mitä pojan kehitykseen liittyy.

Energistä alkuviikkoa :)
-Elisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti