Sivut

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Miracle Mornings - Elokuun IhmeAamuHaaste alkaa huomenna 1.8!

Osallistun Designing reality coach Hanna Puolakan suomentamaan aamuhaasteeseen huomisesta alkaen koko elokuun ajan. Haaste pohjautuu kirjaan nimeltä The Miracle Morning. Eilen juteltiin poikaystävän kanssa että mulla totisesti on ollut näitä haasteita kokeilussa, esim. vegaanihaaste, paasto, DNRS.. okei jälkimmäinen on kyllä enemmänkin elämäntapa :D Kiinnostuin tästä aamuhaasteesta, kun mulla on aina ollut aika hitaat aamut ja herääminen vie aikaa. Mietin, että entä jos kääntäisin aamun päälaelleen eli olisin tikkana pystyssä ja vaikka liikkuisin heti aamusta? Tai jos kirjottaisin joka aamu,  mitä tapahtuisi? 

Idea on siis seuraava:

Haasta itsesi heräämään 30 aamua 1-2h aikaisemmin jolloin teet juuri niitä asioita, joiden tiedät nostavan huimasti elämänlaatuasi, mutta jotka usein vaan jää tekemättä koska... 

Liikunta, Affirmaatioita, Unelmointi, Meditaatio, Lukeminen, Kirjottaminen + 3 omaa juttua jotka edistävät sinulle tärkeitä asioita (koti, bisnes, perhe, ystävät...)


Etsin 10-20 uteliasta ja motivoitunutta (?!) joiden kanssa perustan Facebook ryhmän 30 päivän ajaksi, jossa tsempataan toisiamme nostamaan elämänlaatua.

Tämä haaste sopii alotteleville yrittäjille, kirjailijoille, luoville tekijöille, saamattomille, huippusuorittajille, 

överihenkistyneille jotka kaipaavat konkreettisia tuloksia, eläkeläisille, elämänjanoisille... sinulle <3

Löydät haasteen täältä, liity ryhmään ja seuraa ohjeita :)



Mistä eniten tykkään näissä elämänmuutos jutuissa on ryhmän tuki ja sosiaalisuus. Muiden jutuista ja keskustelusta saa ihan uutta pontta omaan työhönsä. Usein myös miellämme muutoksen fyysiseksi, esimerkiksi liikunnan aloittamisen tai ruokavalion kautta mutta voi yllättää, että iso uudistuminen tapahtuukin henkisesti. Ihmeaamujen on tarkoitus antaa aikaa tehdä itselle rakkaita ja tärkeitä asioita, se on voimaannuttavaa jo itsessään. Luulen että itse tulen keskittymään joogaan, hiljentymiseen ja kirjoittamiseen mutta en sulje mitään kivoja juttuja pois. Erityisesti tykkään affirmaatioista eli voimalauseista joita tässäkin käytetään. Huomenna kello soi siis viimeistään 7.30 ja pöhinä alkaa. Oon iloinen myös että sain ystäväni tähän juttuun mukaan, on kiva seurata myös toisen aamuja!

3 kommenttia:

  1. Mukana ollaan. Tällaselle yöeläjälle just hyvä haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa!💜 Kerrohan miltä tuntui? Tosi paljon ehtii tossa vajaa kahdessa tunnissa kaikkea kivaa tehdä :)

      Poista
  2. Mä tätä enkuksi tavaillut kiva, että löytyy nyt suomeksikin! Taidan myös koittaa saada herättyä aiemmin ja joogattua useammin heti aamulla, kun kahvi tippuu.

    VastaaPoista