Sivut

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kirje tädin tytölle

Noin kaksi viikkoa sitten sain tietää olevani nyt täti. Se oli mitä lämpimin ja ihanin tunne kokea ja viime viikolla vietinkin aivan ihanat kaksi päivää Etelä-Pohjanmaalla sinua pientä vauvaa ihastelemassa. Saavuimme onnea pursuavaan kotiinne illan suussa, kun olit juuri tulossa viikon ikäiseksi. Tunnelma oli ihana ja lämmin ja oli ikimuistoista katsoa äitiäsi niin onnellisena ja säteilevänä kotinne kuistilla vastassa meitä. Asutte aivan keskellä luontoa vanhassa puutalossa, joka on sinua odottaessa sisustettu kauniiksi. Illalla saimme vieraita kylään ja juhlistimme sinua syömällä ehkä parasta ja kauneinta raakakakkua ikinä ja joimme taivaallisen ihanaa kauramaito-kurkumajuomaa. Kun vihdoin sain sinut ensimmäistä kertaa syliin minut valtasi saman aikainen jännityksen ja onnen tunne, ja hymyilin leveästi sisään tuleville vieraille. Olit ihanan pieni ja lämmin sylissäni ja nukahdit kädet kasvojesi päällä, joka oli tosi suloista. Seuraavaksi pääsit toisen tätisi syliin ja meitä sinulla on kyllä niin monta että saat ihan valita kenen kanssa milloinkin aikaa vietät. Hetkeä aiemmin olimme ihastelleet sinua äitisi sylissä kun olit hereillä ja aivastit meille. Ihastuksen äänet täyttivät pienen huoneen ja oli selvää että olet meille kovin rakas jo nyt. 





Oli viime syksy kun sain kuulla sinusta ja alun yllättyneisyyden jälkeen elin vahvasti mukana läpi koko äitisi raskauden ja odotin sinua jo kovasti koko kevään ajan. Olin paikalla kun sinusta kerrottiin koko perheelle Joulun jälkeen ja myös kun olit vielä mahassa ja vietimme isovaarisi 80-vuotispäiviä Kotkan Mussalossa. Siellä kovasti yritin, mutta en tuntenut potkujasi mahan läpi, onneksi söpö kuvasi kohdusta oli kuitenkin jo saavuttanut minutkin. Sinulla on mitä ihanin äiti, joka huolehtii sinusta jo varmoin ottein ja vastaa jokaisen pieneen eleeseesi. Meillä on ollut vaiherikas elämä yhdessä ja paljon on jo kerrottavaa, mutta eniten mieleen palasi lapsuusmuistoja kun olemme olleet kaikki pieniä tyttöjä. Meillä on 1,5 vuotta ikäeroa vanhimpien siskojesi kanssa ja muistan paljon hauskoja leikkejä kun tykkäsimme tehdä erilaisia esityksiä muille katsottavaksi. Äitisi oli meistä ehkä se energisin ja kunnon akrobaatti. Muistan sellaisenkin hetken kun leikimme leikkimökissä ja suunnittelimme jotain seikkailua. Elämä on seikkailuja varten ja uskon että meillä kaikilla on sinulle lukuisia tarinoita niiltä kerrottavana, etenkin isoisovanhemmillasi!



Sinä olet ihana, pieni ja söpö tyttö, jolla on paljon ikuista viisautta silmissäsi. Opit joka päivä uusia asioita, päästät söpöjä ääniä ja tarkkailet aina välillä ympäristöäsi uteliaana. Osaat jo tarkentaakin pienillä silmilläsi, ja vaikka en tiedä vielä mitä täysin näet, niin hymyilevät kasvomme ainakin. Olet hyväntuulinen ja rakastat olla äitisi lähellä. Olin paljon vierelläsi, mutta äidin rinnalla sinulla on paras ja rauhaisin olla.  Siitä sinä et kyllä oikein tykännyt kun pesimme sinut nopeasti rantasaunalla, mutta onneksi se harmitus hävisi pian. Olet meille hyvin rakas ja kuin pieni aarre. Toivon sinulle iloa, onnea ja huimia seikkailuja jokaisena elämäsi päivänä täällä kanssamme. Nähdään taas pian! T. Elisa-täti







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti