Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Videohaastattelu ja kuulumisia

Osallistuin vähän aikaa sitten Kallen nojatuoli nimiseen ohjelmasarjaan, joka on Kynnys ry:n tuotantoa. Video julkaistiin tänään ja lopputulos on ihan hyvä siihen nähden etten tykkää olla videokuvattavana ja jonkun verran jännitti. Tästä saa siis pientä käsitystä minusta ne lukijat ketkä eivät minua henkilökohtaisesti vielä tunne. Kerron vähän omasta elämästäni aiemmin ja nyt perheellistymisen jälkeen.

Kallen nojatuoli, kuudes jakso


Parina viime viikkona on ollut vähän hiljaisempaa täällä blogin puolella. Yhtenä syynä on aloittamani työharjoittelu: herään 5.00 ja menen nukkumaan 20.30. En aiemminkaan ole yleensä kirjoittanut blogia illalla lapsen nukkumaanmenoajan jälkeen mutta nyt aikaa on iltaisin entistä vähemmän. Onneksi kuitenkin koulupäivinä ei ole ihan noin aikaista herätystä. Päivisin on tullut nautittua lisääntyneestä valosta ulkoillen, vaikka on kyllä tulleet myös päiväunet taas tutuiksi.

Blogi täyttää tässä kuussa neljä kuukautta. Välillä tuntuu että kirjoitan ihan liian vähän, haluaisin pystyä tiiviimpään tahtiin. Mutta sitten taas ajattelin miksi koko bloggaamisen aloitin: lupasin itselleni etten tee tästä asiasta stressaavaa vaan kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja minua kiinnostavista aiheista. Silti huomaan laskevani mielessä päiviä ja miettiväni missä kohtaa ja mistä aiheesta kirjoittaisin. Minulla ei ole kauhean tiukka elämäntilanne nyt eli varmasti kirjoitusaikaa löytyisikin enemmän, mutta jatkuva päänsärky ei ole vieläkään helpottanut ja siksi välttelen näytön tuijottamista jonkin verran. Nyt olen saanut lääkärit toimimaan yhteistyössä eli varmasti jokin hoitokokeilu saadaan käyntiin pian. Joka tapauksessa aurinkoiset päivät piristävät mieltä todella paljon ja kevään lapsena sitä tuntee heti kun kevät alkaa ottaa ensi askeliaan.

Viime postauksen videot eivät olleet kaikilla auenneet. Tässä ne vielä kertaalleen:

Raising a child from a wheelchair



Parents with Cereblar Palsy




Nautinnollisia kevätpäiviä,

-Elisa

2 kommenttia:

  1. Kirjoitat Elisa silloin kun jaksat! Ainakin minä pysyn täällä! :) <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana video! Cp-vammainen mieheni nostelee meidän tyttöä melko ronskisti myös, mut eipä tyttö ole moksiskaan. Omaan ja muiden silmiin lie näyttää aika hurjalta. Pyörätuolista käsin näemmä pystyy paljoon, meillä mies käyttää kahta kyynärsauvaa, ne rajoittavat aika lailla lapsen siirtelyä. Mutta kukapa sitä huvikseen pyörätuolissa istuisi.

    VastaaPoista