Sivut

maanantai 20. lokakuuta 2014

Mikä vammainen perhe?

Hei!

Minä olen Elisa, 25-vuotias cp-vammainen uusperheen äitihahmo ja avovaimo, sekä sihteeriopiskelija, aikaisemmalta ammatiltani geronomi (AMK). Perheeseeni kuuluu siis miehen lisäksi suloinen ja energinen pian 5-vuotta täyttävä poika, jolle olen mamma tai ihan vain Elisa.


Yksi aamu kello 5.45 sain päähäni ajatuksen mikä ei millään meinannut vaimentua. Onkohan vammaisista perheistä blogia, sellaista joka todella tavoittaa lukijoita? Olen aamu-uninen ihminen ja hyvin harvoin saan mestariaivoituksia heti aamulla joten laitoin tuumasta toimeen ja saavuin puoli tuntia aikaisemmin työharjoittelupaikalle ideoimaan blogia. Tämä blogi on ollut minulla bittiavaruuden pöytälaatikossa pari vuotta ja silloin kirjoitin tänne muutamia omia ajatuksiani, kahden postauksen verran.

Ounastelen että luet uudenlaista blogia. Blogin tavoitteena on kuvata vammaisten henkilöiden perhe-elämää, sekä omaani että muiden ja samalla lisätä tietoutta vammaisten henkilöiden oikeuksista omaan perheeseen eli isojen unelmien toteuttamiseen. Siis aivan tavalliseen elämään. Blogissa kerrotaan ennen kaikkea arjesta mutta pureudutaan myös isoihin ja vähän pienempiin  yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten: Kenellä on oikeus olla vanhempi? Olenko minä riittävä vanhempi vammaisena? Mitä jos en onnistu saamaan biologisia lapsia, saanko hoitoja tai adoptoida? Kiintyykö lapseni liikaa avustajaan? Miten arki pienen lapsen kanssa sujuu?

Vammaisuudesta kertovia blogeja on varmasti jonkun verran mutta en tiedä onko juuri tällaista minkälaisen haluan tästä blogista luoda. Vanhemmuuteen liittyy paljon kysymyksiä, oli vammainen tai vammaton. Vanhemmuus ei ole koskaan helppoa, mutta se on ihanaa. Sen pitäisi olla meille jokaiselle kuuluva oikeus. Ja miten lapsemme tämän meille osoittavat? Rakastamalla meitä sellaisina kuin me olemme: vaappuvina, kaatuvina, hitaina, heikkoina, kävelevinä tai kävelemättöminä. Heidän kauttaan meillä on myös tavoittaa palanen siitä millaista elämä olisi vammattomana. Tai heille voimme opettaa miten pärjätä oman vammansa tai sairautensa kanssa.

Elämä on lahja. Käyttäkäämme siis se ja mahdollisuus siihen.  Olkoon tämä meidän erityisten ja erikoisten mutta samalla tosi tavallisten perheiden tarina ja kohtauspaikka.

1 kommentti:

  1. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun, nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko kipeästi taloudellista vahvistusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluja kaikkialla maailmassa.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja, ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja annamme lainoja alhaisella korolla. 3% vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia ​​tavoitteita monenlaisilla lainatuotteilla.

    Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monilla ihmisillä on niin vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta korkean kiinnostuksen vuoksi korko, riittämätön vakuus, velkasuhde, matala luottopisteet tai muut syyt

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa maksutapahtumasi missä ja milloin tahansa

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluja. Kyselyihin / kysymyksiin? - Lähetä sähköposti osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | tai verkkosivuston kautta: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainaa.

    Taloudellinen vapautesi on sinun käsissäsi !!

    VastaaPoista