Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hei huhtikuu


Pääsiäinen on nyt vietetty ja kevät näyttää olevan täällä vihdoin, ainakin pääkaupunkiseudulla. Meidän pyhät meni reissussa ja lepäillessä. Huomenna koittaakin taas arki ja aikainen herätys, siksi nyt lyhyesti kuulumisia. Sain siis botox-pistokset viime viikon torstaina ja odottelen niiden tehoa, noin parin viikon kuluessa pitäisi huomata jos auttavat. Nyt olen pärjännyt kivun kanssa melko hyvin, ehkä en ajattele sitä enää niin paljon. Sain myös blogiyhteistyönä kokeiluun Cefaly-nimisen tens-laitteen, josta kirjoitan käyttäjäkokemusta pian. Näin alkuun, reilun viikon kokeilulla tuntuu, että laitteen sähkövirta ainakin rentouttaa ja hoidon aikana ei päänsärky tunnu. Seuraava neurologin kontrolli on toukokuun puolessa välissä, eli noin viisi viikkoa botoxien laitosta. Ainakin sinne saakka jatkan esto- ja särkylääkitystä ja päänsärkypäiväkirjan pitämistä. Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta positiivisia tässä yritetään olla.

Lehdet tulossa puihin


Tänään kävimme miehen siskolla kylässä ja leikimme kotipihalla peräti ihan kaksin pojan kanssa. Ihan mahtavaa että tällä kertaa sujui leikit ilman temppuilua. Toistaiseksi joku on aina hälytysvalmiina painumaan pojan perään jos hän jotain keksii. Vältämme turhia riskejä, mutta kai tämä kaksin ulkona olo välillä on pientä riskin ottoa ja ennen kaikkea totuttelua syksyllä alkavaan esikouluvaiheeseen. Välillä mietin olisiko minulla lujempi auktoriteetti jos olisin ollut pojan kanssa aina;  olisiko hän niin tottunut siihen, että en voi lähteä juoksemaan perään ettei edes yrittäisi lähteä omille teilleen? Kuten monet muutkin lapset hän rakastaa kilpajuoksua, mutta on tainnut vihdoin ymmärtää että minun kanssa se ei kannata.

Kuvia tältä päivältä (eli kuvaoksennus):

Oltasko hippaa?

Me voitas juosta tässä

Ja sitten koko tää ympäri!

Suunnittelemassa leikkiä

Uusi kotieläin?


Rekkoja tietenkin

Rekat järjestäytyy

Rekka se on joka pitää miehen tiellä...

Pari viime kuukautta on olleet hyvin hiljaisia blogin puolella, mutta tässä kuussa siihen tulee muutos. Olen päättänyt kirjoittaa nyt huhtikuussa ainakin etiikasta perhesuunnittelussa, uusperhe-vinkeistä, lapsuudesta, kuntoilusta, ringetestä, cefaly-laitteesta sekä tietenkin ensi viikon lauantaina pidettävästä Kaksplussan bloggaajien tapaamisesta. 

Ideoita on siis paljon, mutta niiden suohan on ehtymätön!

Mitä sinä haluaisit minun kirjoittavan? Vammaista vai ei niin vammaista juttua? ;)
Minusta tai kenties sinunkin perheestä?

Ehdota ihmeessä kommenttiboxiin, blogin facebook-sivuille tai sähköpostiin elisa.poutanen@gmail.com

Iloista viikkoa!

-Elisa

1 kommentti:

  1. Moikka! Kiva tavata f-t-f! Odotan innolla sun postausta 2+b-päivästä :) Blogissani on sulle haaste: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/2015/04/liebster-award.html

    VastaaPoista